皆さん、こんにちは。今回は私たちの夜勤スタッフが夜で何を食べるかのお話です。どことなく深夜食堂みたいです。
夜勤の時は比較的にゆっくりでまかないを作れます。 今日は通常、ご飯で食べる「チョレジャーナ」をパスタと絡めてみました。
元々ミートソースに近い料理なので、パスタにも相性が良く、思った以上の一品になりました。
他にポテトとも載せて食べるのが本場ですが、やはりパスタとの相性が微妙で、今回は外しました。
ちなみに残念ながらこちらの品はメニューにはなくて、提供してるものではございません。
皆さんも、いつもご飯で食べるものを他の主食と入れ替えてお料理してみませんか。新しい味と出会いがあるかもしれません。
When it comes to night shift, we have a little bit more time to make our meals. Today, I use “Chorrillana” (a Bolivian dish ) that we usually serve with rice to make pasta. Since it’s a dish close to meat-sauce, I found it also taste good with pasta. Normally, the people in Bolivia usually serve the dish with fried potatoes. But I think the taste of potatoes don’t match with pasta, therefore I didn’t put them in. But actually we don’t have this dish in our serve menu. It’s just a experiment.
However, why don’t you try switch your staple food from rice to noodles or bread that you usually eat with rice ?
I’m pretty sure you can meet the new flavor. A little report from the Fake-Lake Night Bouchon.